Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

O KAMPANJI

KAMPANJA Z VIZIJO!

S kampanjo VIZIJA NIČ bomo priredili serijo aktivnosti, kjer zasledujemo VIZIJO 0, to pomeni NIČ SMRTNIH ŽRTEV in NIČ HUDO POŠKODOVANIH OSEB zaradi prometnih nesreč v Sloveniji.

Kampanja bo zajemala serijo koncertov, kongresov, izobraževanj, video vsebin, družbenih omrežij in še mnogo več, z dolgoročnim namenom ozaveščanja o pomenu VIZIJE NIČ v obdobju od aprila 2022 do leta 2030.

GLEJ, TA SVET JE TUDI ZATE!​

Otvoritev kampanje bomo obeležili z prvim dogodkom in sicer s velikim otvoritvenim koncertom skupine TABU v sodelovanju s Simfoničnim orkestrom. Skupina TABU je za to priložnost pripravila nov hit GLEJ, TA SVET JE TUDI ZATE. 

Namen tega naslova je opozarjanje, da je svet narejen za vse nas – TUDI ZATE. Ne pozabimo, da smo nepogrešljivo srce vsake družbe, tako za naše družinske člane kot za prijatelje, sodelavce in ostale kroge. Zato pazimo eden na drugega, tudi po tem ko se zgodi nekaj tragičnega.

GLASBA CELI RANE

Glasba celi rane, kampanja Glej, ta svet je tudi zate!, ki je nastala na pobudo Zavoda Varna pot z vizijo doseganja Vizije 0 (=0 smrtnih žrtev ali huje poškodovanih v prometnih nesrečah) pa nas opozarja, da smo prav vsi pomembni pri zagotavljanju varnosti v cestnem prometu!

VSTOPNICE V PREDPRODAJI!

PODPORNIKI KAMPANJE

Soorganizatorja:

Zavod Varna pot

Robert Štaba, predsednik
051 315 141
info@varna-pot.si

PROEVENT+

Tihomir Kovačič
01 300 32 08
tihomir.kovacic@proevent.si

Melita Remškar
01 300 32 19
melita.remskar@proevent.si

© Izdelava spletnih strani Proevent+
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.