Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Moja zaveza

Ljudje v vsakdanjem življenju naredimo veliko pozitivnega in dobrega. Vseeno pa občasno delamo tudi napake. Napake v sistemu varne mobilnosti se izkazujejo kot različne incidentne situacije, malomarne odločitve in reakcije, povzročitve nevarnih situacij, prometne nesreče in različnih posledic. Dandanes se na področju infrastrukture ter vozil, ob podpori sodobnih IT rešitev, gradijo ceste, vozila, ki odpuščajo napake voznikov. Kljub temu pa človeški faktor odločitev, dejanj, akcij, ostaja. Zato sprejmimo odločitev zavestno in na osebni ravni. Prvo zase, za svoje zdravje in življenje in nato tudi za ljudi okoli nas. Višja kultura v prometu se lahko in mora začeti pri nas samih. Ne pozabimo na sporočilnost videa.

Natisni zavezo s svojim imenom

Če se strinjate z vsebino, sprejmite zavezo prvo v sebi, po potrebi ali želji jo natisnite in postavite na mesto, kjer vas bo dnevno opomnila, na kaj morate biti pozorni. Lahko vam služi tudi kot jutranje ali celodnevno ogledalo.

Program podpira
Podpisniki zaveze VIZIJA NIČ
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.