Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

IZOBRAŽEVALNE INSTITUCIJE

LOKALNE SKUPNOSTI

DRŽAVNE INSTITUCIJE

IZOBRAŽEVALNE INSTITUCIJE

Izobraževanje otrok in mladostnikov o obnašanju v prometu je ključnega pomena za načrtovanje vizije človeku prijaznega življenjskega okolja. Kadar postane obnašanje, ki prispeva k varnejšemu prometu, v generaciji mladostnikov samoumevno, postane norma za naslednjo generacijo. Zato je aktivna, sistematična in konsistentna vzgoja otrok in mladostnikov za varno mobilnost na dolgi rok ključna za udejanjanje vizije človeku prijaznejšega prometa. Opolnomočenje vzgojno izobraževalnega kadra z vsebinami varne mobilnosti prinaša osebno rast samih zaposlenih, celovite in poglobljene medsebojne odnose med zaposlenimi in zavedanje pomena prenosa slednjih na otroke, mladostnike in starše.

KAKO LAHKO VI STOPITE NA POT K URESNIČEVANJU VIZIJE NIČ?

IZBIRAJTE MED

POVABILI SO NAS MEDSE

Vrtec pod gradom, Ljubljana
OŠ Vič, Ljubljana
OŠ Nove Fužine, LJUBLJANA
OŠ Koseze, LJUBLJANA

OŠ Vide Pregarc, Ljubljana
OŠ Vodmat, Ljubljana
OŠ Bežigrad, Ljubljana
OŠ Škofljica

OŠ Antona Aškerca Velenje
Vrtec Velenje
OŠ Gorica Velenje
OŠ Mihe Pintarja Toleda, Velenje

Šolski center Krško-Sevnica
Srednja zdravstvena šola, Ljubljana
OŠ Riharda Jakopiča, Ljubljana

ZAKAJ ODLOČITEV?

BODIMO DRUŽBENO ODGOVORNI

Pristopite k izvajanju izobraževalnih programov za vrtce, osnovne in srednje šole

OMOGOČITE PSIHOSOCIALNO POMOČ POSAMEZNIKOM PO PROMETNI NESREČI​

Prometna nesreča je tako za poškodovanega kot za njegove svojce in prijatelje močan stres. Življenje se v trenutku spremeni, preproste stvari postanejo zapletene, nič ni več tako, kot je bilo. Sprašujemo se, zakaj se je to zgodilo ravno nam. Doživljamo občutke, da smo sami z bolečino, da nas nihče ne razume. Lahko se pojavi jeza, tesnoba, žalost, občutki osamljenosti in izguba smisla v življenju. Biti v takšni stiski, kaj šele nadaljevati svoje življenje, je velikokrat pretežko, da bi zmogli sami. V Zavodu Varna pot nudimo psihološko pomoč, ki temelji na kognitivno-vedenjski terapiji, izvajajo pa jo za to visoko strokovno usposobljeni psihologi.
Program podpira
Podpisniki zaveze VIZIJA NIČ
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.