Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Predstavljamo Vizijo NIČ na konferenci o varni mobilnosti v lokalnih okoljih v Kopaoniku

V teh dneh, med 10. in 13. aprilom, poteka na Kopaoniku, v Srbiji, velika mednarodna strokovna konferenca na tematiko varne mobilnosti v lokalnih okoljih (14th International conference Road Safety in Local Communities – RSLC). Udeležuje se je več kot 400 udeležencev iz tujine in Srbije, največ iz t.i. JV Evrope.

Živimo Vizijo Nic je vsebina uvodne in plenarne predstavitve, ki jo je podal podpredsednik FEVR Robert Štaba. Predavanje je osvetlilo prizadevanja EU komisarkeViolete Bulc, Valleta dekleracije in prizadevanja Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč FEVR, ki znotraj programa spodbuja in opolnomoči različne deležnike k uresničevanjem ciljev varne mobilnosti in Vizije NIČ.

»Kaj lahko vsak izmed vas pripore k uresničitvi Vizije NIČ, kot posameznik, del družine, zaposlen, krajan, funkcionar, državljan …?«, je bilo sporočilo, ki se je slušateljev se kako dotaknilo, se posebej po predstavitvi videa Vizija NIČ.

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.