Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Prvošolce v šolo pospremilo vodstvo Slovenije

Ob začetku novega šolskega leta vsem šolarkam in šolarjem na vseh njihovih poteh želimo varnosti, staršem in učiteljem pa zavedanje o pomembnosti področja varne mobilnosti.

Udeleženci v prometu, te dni bodite še posebej pozorni na rumene rutice in balone, ki jih je pripravila Agencija za varnost prometa (AVP).

Posebno popotnico so šolarjem ob pričetku novega šolskega leta podali tudi predstavniki države pod okriljem Javne agencije za varnost prometa – VIDEO.

Na prvi šolski dan so prvošolce OŠ Simona Jenka v Kranju pričakali in po šolskih poteh v klopi pospremili predstavniki države: ministrica za infrastrukturo mag. Alenka Bratušek, župan MO Kranj Matjaž Rakovec, v. d. direktorice AVP Vesna Marinko in ravnatelj šole Rudolf Planinšek.

Na OŠ Simona Jenka v Kranju, kjer smo tudi na Zavodu Varna pot v preteklem šolskem letu izvedli preventivno-izobraževalno delavnico 5x STOP je KUL.

Naj to šolsko leto mine brez prometnih nesreč – uresničimo Vizijo NIČ skupaj.

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.