Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

VIZIJA NIČ SLOVENIJA ZAČELA SVOJO POT

Na 25. Dnevih Zavarovalništva v Sloveniji so Komisarka EU Violeta Bulc, predsednica Slovenskega zavarovalnega združenja mag. Maja Krumberger, podpredsednik FEVR Robert Štaba in izvršni direktor MADD Canada Andrew Murie prižgali zeleno luč VIZIJI NIČ Slovenija.

Slovenija ima VIZIJO NIČ zapisano v Resoluciji nacionalnega programa varnosti v cestnem prometu, ki je bila v Državnem zboru sprejeta 24. aprila 2013. Pet let po sprejemu je dozorel tudi čas, da zaživi med nami.

Začetek VIZIJE NIČ SLOVENIJA in programa FEVR “we live VISION ZERO” je poleg komisarke podprl tudi posebni odposlanec Združenih narodov Jean Todt. Namen, cilj in razumevanje programa so razvidni iz videa VIZIJA NIČ.

Čas je, da se pridružite TUDI VI!

untitled image

Foto: Robert Balen

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.