Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Na delavnice od sedaj z novimi gospodarskimi vozili Porsche

Danes je potekala novinarska konferenca ob uradni predaji dveh gospodarskih vozil Volkswagen, ki jih je Zavod Varna pot prejel od podjetja Porsche Slovenija. Zbrane novinarje sta nagovorila Danilo Ferjančič, generalni direktor Porsche Slovenija in Robert Štaba, predsednik Zavoda Varna pot. Z nagovorom podpore Viziji Nič pa nas je počastil tudi župan MOL Zoran Janković.

Vozili nam bodo izjemno poenostavili prevoz demonstracijskih pripomočkov in opreme za izvajanje izobraževalno-preventivnih delavnic. S pomočjo transporterja in crafterja se bodo naši mladi moderatorji na poti vozili udobno in varno.

Po novinarski konferenci smo posneli video za Vizijo Nič – na Igriški ulici v Ljubljani smo ponazorili število umrlih na slovenskih cestah v letošnjem letu; prostovoljci smo se ulegli na tla in nato vstali, s čimer smo simbolno želeli pokazati, kakšen bi bil svet brez smrtnih žrtev na cestah.

Foto: Robert Balen

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.