Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Obeležitev ob Osrednjem obeležju žrtvam prometnih nesreč na Novih Žalah

Foto: Robert Balen

Ljubljana, četrtek 18. november 2021 – Slovenske ceste so od leta 1991 do 2021 zahtevale 7.708 življenj, približno 308.942 ljudi pa se je v prometnih nesrečah telesno poškodovalo. (Vir: www.policija.si)

V luči prihajajočega Svetovnega dne spomina na žrtve prometnih nesreč in ob upoštevanju ukrepov je danes je ob 11. uri potekal tradicionalen poklon ob Osrednjem obeležju žrtvam prometnih nesreč na Novih Žalah zgolj in samo na simbolični ravni s strani ambasadorjev Zavoda Varna pot. Venec in simbolno svečko sta pred spomenik položili ambasadorki Zavoda Varna pot: ga. Sonja, ki je v prometni nesreči izgubila oba otroka in gdč. Naja, ki je v prometni nesreči izgubila najboljšo prijateljico.

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.