Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Predavanje Vizija nič na Posvetu Od varne mobilnosti k trajnostni mobilnosti v vzgoji in izobraževanju

V sredo, 28. novembra, bomo aktivno sodelovali v programu Posveta Od varne mobilnosti k trajnostni mobilnosti v vzgoji in izobraževanju. Robert Štaba, predsednik Zavoda Varna pot in podpredsednik Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč (FEVR), bo predstavil aktivnosti za uresničevanje Vizije Nič, na mednarodni in domači ravni. Predavanje bo na programu ob 10. uri, posvet pa bo potekal v Hotelu Astoria na Bledu. Vabljeni! Vstop je brezplačen.

Posvet je namenjen vodstvenim in strokovnim delavcem vrtcev in šol, ki delajo na področju varne mobilnosti, osnovni namen pa je ozaveščanje udeležencev za razvoj področja varne in trajnostne mobilnosti, predstavitev primerov dobrih praks ter iskanja rešitev. Nosilec posveta je Zavod RS za šolstvo.

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.