Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

PREDSATVITEV VIZIJE NIČ STANOVALCEM DEOS CENTRA STAREJŠIH MEDVODE

4.10. 2018 – “Mobilnost starejših”, Medvode

Udeležili smo se dogodka “Mobilnost starejših”, ki je potekal pred DEOS centrom starejših Medvode, kjer smo ob podpori Slovenskega zavarovalnega združenja predstavili VIZIJO NIČ.


Prisotne so nagovorili predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor, ustanovitelj in direktor Zavoda Aktivna starost, g. Miha Kranjc, župan Občine Medvode, g. Nejc Smole in predsednik Zavoda Varna pot, g. Robert Štaba, ki je navzočim predstavil VIZIJO NIČ. Na dogodku smo obiskovalce seznanjali z  aktivnostmi Zavoda Varna pot, ponudili možnost, da preizkusijo  “pijana očala” in tehtnice, ki računajo naletno težo, ter spodbujali, da s podpisom izrazijo podporo VIZIJI NIČ.

Razdelili smo več kot 200 zloženk in odsevnih trakov Bodi viden, bodi previden v okviru akcije Javne agencije RS za varnost prometa.

Slike z dogodka si lahko ogledate tukaj.

untitled image
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.