Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Vizijo NIČ živijo tudi na OŠ Riharda Jakopiča

Vizija NIČ OŠ Riharda Jakopiča_certifikat2

Danes smo tudi uradno podelili certifikat Vizije NIČ ravnateljici OŠ Riharda Jakopiča Dobrili Lazović in pomočnici ravnateljice Ljubici Jamnik. Nedvomno gre za šolo, kjer je poleg vodstva, celoten učiteljski tim zelo naklonjen vsebinam varne mobilnosti, ki jih širi med učenci, starši in v svojem lokalnem območju. Tako so učenci v letošnjem letu aktivno sodelovali v projektu Varno ima vedno prav Generali zavarovalnice in popolnoma samostojno oblikovali kulturni program osrednje obeležitve Svetovnega dne spomina na žrtve prometnih nesreč.

Na današnjem delovnem srečanju pa smo skupaj zastavili kar nekaj vsebinskih oblik nadaljnjega medsebojnega sodelovanja, ki je nastajal tudi ob izobraževalnem delu učiteljev in spoznavanju filozofije Vizije NIČ.

“Veseli smo še enega aktivnega partnerja, ki je in ki bo tudi v bodoče soustvarjal Vizijo NIČ tudi v izobraževalnem delu”

je povdaril Robert Staba, predsednik Zavoda Varna pot.
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.