Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Živimo Vizijo NIČ v Ljubljanskih mlekarnah

Lj mlekarne Vizija NIČ 08092021 (2)

Večraj smo se mudili v podjetju Ljubljanske mlekarne d.o.o., kjer smo izvedli delavnice Živimo Vizijo NIČ za zaposlene, katerih delovno mesto zahteva, da so zmeraj na poti.

Iskrena hvala za topel sprejem in pozitivno povratno informacijo:

“Doživeto in čustveno, podkrepljeno z video vsebinami, s konkretnimi primeri iz življenj posameznikov, ki se poslušalcev veliko bolj dotaknejo, kot samo podajnje številk oz. statističnih podatkov.”

Mi pa smo zadovoljni, saj se nam je na poti do cilja www.vizijanic.si pridružil še en partner, ki se zaveda pomembnosti in vrednosti vsakega zaposlenega.

Nič ni samoumevno zato je prav da spoštujemo svoje zdravje in življenje na vsakem koraku tako v profesionalnem kot tudi osebnem življenju. Prihod in odhod v službo, mobilnost v podjetju, vrednote, moj prispevek k uresničevanju Vizije NIČ je le nekaj tem iz delavnic, ki so potekale v prijetnem vzdušju, odlično organiziranega okolja podjetja Ljubljanske mlekarne d.o.o..

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.