Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju PU Celje letos

V soboto se je na cesti Šentjur-Planina pri Sevnici zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 64-letni voznik motornega kolesa. Kot so ugotovili policisti, je 19-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Planine pri Sevnici proti Šentjurju. V kraju Vezovje je začel prehitevati voznika osebnega vozila pred seboj, nasproti pa mu je pravilno pripeljal motorist. Zaradi posledic prometne nesreče je 64-letni motorist na kraju nesreče umrl.

To je dvanajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje letos. Lani v enakem obdobju je v prometnih nesrečah umrlo šestnajst ljudi. Policisti vse udeležence v prometu opominjajo, naj bodo strpni in previdni ter naj pazijo nase in na ostale udeležence v cestnem prometu.

Vir.

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.