Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Posvet Preiskovanje prometnih nesreč: kriminalistični in kazenskopravnividiki ter pametna vozila

65b8fd_f7ca8e8c1f0348df911b82303b631e07_mv2

Danes na Fakulteti za varnostne vede, Univerza v Mariboru, poteka online posvet z naslovom Preiskovanje prometnih nesreč: kriminalistični in kazenskopravnividiki ter pametna vozila.

Cilj posveta je pokazati kompleksnost preiskovanja prometnih nesreč, posledice prometnih nesreč ter predstaviti trende na področju razvoja sistemov v vozilih.
Posvet je namenjen vsem, ki jih obravnavana tematika zanima, še posebej pa policistom, kriminalistom, tožilcem, sodnikom, izvedencem, razvijalcem avtomobilskih sistemov in strokovnjakom, ki se ukvarjajo s prometno varnostjo.

Na posvetu sodeluje tudi Robert Štaba, podpredsednik Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč FEVR in predsednik Zavoda Varna pot s prispevkom Umestitev Vizije NIČ v postopke preiskovanja prometnih nesreč.

Program posveta:

Leave a comment

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.