Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Webinar ‘Varna mobilnost skozi prizmo Vizije NIČ’

V sklopu Generali iniciative #Najboljšezavarovanjejetvojeravnanje je Robert Štaba, predsednik Zavoda Varna pot in podpredsednik Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč FEVR, vodil webinar ‘Varna mobilnost skozi prizmo Vizije NIČ’.

Temelj Vizije NIČ, ki ima za cilj nič mrtvih in nič poškodovanih na cestah, je, da vsak lahko prispeva k varni mobilnosti. We Live Vision Zero – Živimo Vizijo NIČ je program Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč (FEVR) in predstavlja prispevek in zavezanost k zmanjševanju najhujših posledic na evropskih cestah. Kako? Je uresničljiv? Lahko k temu prispevamo svoj delež? Mnenja smo, da je to naloga in odgovornost nas vseh. Posameznika, zaposlenega, krajana, državljana, vse z namenom, da se to kar se je danes pripetilo nam, jutri ne pripeti komerkoli izmed vas.

Webinar si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

https://www.youtube.com/watch?v=O8mqgGTOJO4

Leave a comment

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.