Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

IZJEMEN ODZIV NA DECEMBERSKO ČISTO NULO ČISTO VEST

Tradicionalno že vrsto let zapored v decembrskem prednovoletnem času moderatorji Zavoda Varna pot, izvajajo preventivno akcijo Čista nula, čista vest, na temo brez alkohola in prepovedanih substanc na slovenskih cestah. Akcijo smo izvajali od 4.12.2020 in jo zaključili s prehodom v novo leto, 1.1.2021.

Vsem, ki niso povsem prepričani, ali je kozarček “preveč” odvzel pravico aktivnega sodelovanja v prometu kot voznik, smo pripravili virtualni preizkus alkoholiziranosti in priročne nagrade podpornika Generali zavarovalnica.

Okvirno vsebnost alkohola v krvi so sodelujoči preverili kar sami na www.cistanulacistavest.si z IZRAČUNOM ALKOHOLIZIRANOSTI.

Sporočilnost Čiste nule čiste vesti je dosegla 103.522 uporabnikov, 9.486 nas je proaktivno kontaktiralo, podprlo ali izrazilo svoje poglede, 5.682 je preizkusilo »e-alkotest«, podelili smo 289 nagrad.

Nagovori moderatorjev:

https://youtu.be/PDTkpavSRhQ
https://www.youtube.com/watch?v=S96PrmOlNW4


Darila za odgovorne udeležence v prometu:

https://www.youtube.com/watch?v=Ehn-8aAI_ks

Leave a comment

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.