Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Zapelji me trezen – Čista nula, čista vest

Letos v okviru akcije Čista nula, čista vest mladi moderatorji ne moremo na prireditve, na ulice med ljudi in nagovarjati voznikov, kolesarjev, peščev.. Ne moremo ponuditi preizkusa alkotesta in nagraditi 0,0 udeležence v prometu. Vendar pa si bomo ljudje veseli december nedvomno pričarali v družinskem krogu, manjših omejenih druženjih in kakšen kozarček preveč se zna hitro zgoditi. Če bo, vsekakor ne na cesto, ne na pot. Pustite, da vas zapeljejo trezni.

Okvirno vsebnost alkohola v krvi lahko preverite kar sami na www.cistanulacistavest.si z IZRAČUNOM ALKOHOLIZIRANOSTI. Moderatorji #cistanulacistavest pa vam bomo z veseljem pošiljali praktična darila našega podpornika Generali zavarovalnica.

https://www.youtube.com/watch?v=PDTkpavSRhQhttps://www.youtube.com/watch?v=Ehn-8aAI_ks

Leave a comment

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.