Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Program Živimo Vizijo NIČ spoznava tudi Direkcija RS za infrastrukturo

Živimo Vizijo NIČ_DRSI 210662022 (6)

Iskrena hvala Mestni občini Ljubljana za gostoljubje, da ste nam omogočili izvedbo delavnic Živimo Vizijo NIČ za slušatelje iz Direkcije RS za infrastrukturo v prečudoviti Veliki sejni dvorani.

Ob pozdravnem nagovoru gostitelja župana g. Zorana Jankovića je sledila predstavitev Roberta Štaba, ki je predstavil program Živimo Vizijo NIČ. Iskrena hvala tudi dr. Petru Liparju, ki je strokovno predstavil Vizijo NIČ tudi skozi prizmo cestne infrastrukture.

Nič ni samoumevno, zato je prav, da spoštujemo svoje zdravje in življenje na vsakem koraku tako v profesionalnem kot tudi osebnem življenju. Prihod in odhod v službo, mobilnost na delovnem mestu, vrednote, moj prispevek k uresničevanju Vizije Nic je le nekaj tem iz delavnic, ki so potekale v prijetnem vzdušju v prečudoviti Veliki sejni dvorani Mestne hiše.

‘Moj prispevek k uresničevanju Vizije NIČ’ so zaposleni na koncu strnili:

  • temeljit razmislek nad svojim načinom vožnje, zgled ostalim udeležencem, zgled bližnjim
  • omogočiti vsebine varne mobilnosti “našim otrokom” že v vrtcih in šolah
  • razmislek o tem, da je za ceno varnosti nepomembno, če zamudiš minuto ali dve…
  • spremembe začeti pri sebi, spreminjati odnos do vožnje
  • neuporaba telefona med vožnjo
  • ideja o pomembnosti in krhkosti človeškega življenja, početi dobro in spoštljivo eno stvar na enkrat še posebej na cesti…
Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.