Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

2. nacionalna konferenca Zdrava povezava

MZ konferenca Zdrava povezava 05122022 (12)

Ministrstvo za zdravje danes na Brdu pri Kranju organizira 2. nacionalno konferenco Zdrava povezava – Združujemo moči za zdravje ljudi.

V Zavodu Varna pot smo z aktivnostmi na področju škodljive rabe alkohola in prepovedanih drog v prometu proaktivni deležnik in partner.

V programu smo različni deležniki državnih, vladnih in nevladnih organizacij spoznavalo primere dobrih praks, povezovanje, sistemski pristopi pri združevanju in naslavljanju izzivov in programov zdravega načina življenja in preventive na tem področju.

Slušatelji in razstavljavci smo skozi predstavitve organizacij in projektov spoznavali pestrost in priložnost medsebojnih sodelovanj in povezav.

Na konferenci je Ministrstvo za zdravje celovito in zelo pozitivno predstavilo vlogo, aktivnosti in pomen investicij, sodelovanja in rezultatov sodelovanja nevladnega sektorja in države, ki imajo številne sinergijske pozitivne učinke na celotno družbo.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.