Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Soustvarjam Čisto nulo za čisto vest – Informativa 2023

ZVP_CISTA-NULA_web-background-2-scaled-thegem-blog-default

Pozor, pozor 14. Informativa je nazaj! Poiščite vse informacije o nadaljnjem izobraževanju na 1 mestu! Tudi mi bomo tam! Obiščite nas 20. in 21. januarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in nas povprašajte stvari, ki vas zanimajo o naših preventivnih akcijah in programih!

Preizkusiš lahko ‘pijana’ očala, izveš kako deluje alkotest, sodeluješ v anonimni raziskavi… mogoče si lahko prislužiš celo nagrado. Naše izkušene moderatorke vam bojo z veseljem podale informacije in odgovorile na vprašanja.

Zavodu Varna pot z akcijo Čista nula, čista vest in številnimi drugimi preventivnimi programi opozarjamo na problematiko alkohola in prepovedanih substanc. Razbijamo mite, razrešujemo dileme in mlade na podlagi praktičnih prikazov/izkustvenih dejavnosti opolnomočimo za razvoj kritičnega razmišljanja s katerim želimo doseči ničelno toleranco do vseh substanc.

Obiščite nas in spoznajte kako lahko ravno vi skozi projekte in programe pomagate soustvarjati varno mobilnost.

VEČ O AKCIJI:

KAKO ZAUŽITJE ALKOHOLA VPLIVA NA ČLOVEKA MED VOŽNJO?

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.