Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Andrej Jereb, Vizija NIČ in zarečen kruh

zivimo-vizijo-nic-zavod-varna-pot-andrek-jereb-avtocenter-jereb

Andreja Jereba, mednarodno priznanega športnega dirkača in poslovneža v svetu avtomobilizma, ni potrebno posebej predstavljati. Meni, zapriseženem članu varne mobilnosti, je še pred dobrima dvema desetletjema predstavljal le simbol še enega “norca v hitrosti” na slovenskih cestah. V takratnem mojem črno – belem svetu si nisem predstavljal, da bo ta “nor voznik” nekoč postal pravi prijatelj in skupni borec za večjo varnost cest.

Zarečenega kruha sem se res že prenajedel. In Andrej Jereb je ostal zvest svojim načelom: »Robert, pridi v petek ob 20. uri v Izolo. Ena prijetna skupina podjetnikov in razmišljujočih ljudi te bo pričakala in predstavil nam boš Viziji NIČ on tisti Park varne mobilnosti, ki ga boste zgradili za otroke.«

»Halo, petek, ob 20.00 uri,« sem hitel spraševati, “le kdo bo takrat poslušal?”

“Ne skrbi, mi delamo cele dneve in v petek, ko je večina obvez za nami, radi organiziramo razna predavanja, debate…” je odgovoril Andrej.

Prostori v Avto Cetnru Jereb, voda, sok, čudoviti zvedavi ljudje, prijatelji, ki razumejo in živijo življenje, vrednote, poslovni svet, so z menoj kramljali, razvijali teze, podajali mnenja kdaj in kako bo Vizija NIČ na naših cestah v prihodnosti zaživela.

Andrej in druščina, hvala vam za prečudovit večer in izkušnjo! Se nedvomno vidimo tudi kak drug petek. S seboj prinesem vsaj kilo zarečenega kruha!

Več o Parku varne mobilnosti

O Viziji NIČ

Prispevajte svoj delež k u resničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.