Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Veseli december je tu!

ČNČV Ljubljana 02122022 (9)

V decembru potekajo številne prireditve in zabave. Želimo si, da obiskovalci doživite skupne radostne, vesele in zabavne trenutke. Še več, naj bo druženje v predprazničnem in prazničnem času nekaj, kar si bomo za vedno vtisnili v spomin.

Naj pa bo poskrbljeno tudi za varnost. Letos smo med vami mi, moderatorji Zavoda Varna pot z akcijo Čista nula, čista vest skupaj z Mestno občino Ljubljana, Ministrstvom za zdravje, Uradom RS za mladino, Agencijo za varnost prometa, Policijo, Generali Zavarovalnico in Porsche Slovenija.
Da bodo vaše poti in udeležba v prometu varna, lahko pri nas preverite, ali je kak kozarček le preveč.

Danes so to možnost imeli obiskovalci praznične Ljubljane in gostje prednovoletne zabave BNI Ilirija. Tiste, ki so trezni oz. 0.0 udeleženci v prometu, smo nagradili, ostale pa pozvali, da sprejmejo najboljšo odločitev za pot domov:

  • javni prevoz
  • taksi
  • prevoz treznega prijatelja, partnerja, starša…

Naj vas zapeljejo trezni.

*Seznam terminov in lokacij, kje nas najdete v decembru bo v kratkem objavljen na spodnji povezavi:

Za več informacij o učinkih alkohola obiščite:

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.