Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Srečanje s predsednikom FEVR Filippom Randijem

FEVR predsednk srecanje

V zimskem in sproščenem vzdušju Brunecka sta se srečala predsednik Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč FEVR, Filippo Randi in Robert Štaba.

“To so pomembne vezi in srečanja, kjer se stke veliko idej in izzivov za obe organizaciji, predvsem pa oceno, kje, kako naprej, na eni strani glede podpore ljudem, ki so jih prometne nesreče najhuje prizadele ter kako spodbuditi odgovorne in različne organizacije k udejanjanju ciljev Vizije NIČ”

je srečanje strnil Robert.
SPOMNIMO:

1. 12. 2022 smo kot soustanovitelji z organizacijami iz Italije, Nemčije, Španije, Irske, Grčije, Francije, Združeno kraljestvo Velike Britanije, in Portugalske sodelovali pri ustanovitvi in registraciji FEVR s sedežem v Bruslju. Več na spodnji povezavi:


Zavod Varna pot je od leta 2008 polnopravni član Evropskega združenja žrtev prometnih nesreč (FEVR). V obdobju od leta 2010 do leta 2021 je bil Robert Štaba član upravnega odbora FEVR, v obdobju od leta 2016 do leta 2021 pa je opravljal tudi funkcijo podpredsednika FEVR. Kaja Kobal je v obdobju od leta 2017 do leta 2021 v FEVR opravljala funkcijo zadolžene za odnose z javnostjo.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.