Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Z ravnateljicami ljubljanskih vrtcev o Viziji NIČ

Vizija NIC_vrtec pod Gradom_31012023 (4)

Na Zavodu Varna pot že vrsto let izvajamo preventivno-izobraževalne programe za otroke od vrtca pa do konca srednje šole, poleg tega pa tudi za učitelje, strokovne delavce, zaposlene in starše. Otroci svojo ‘šolsko’ pot začnejo prav v vrtcu, kjer so vzgojiteljice, pomočnice, ravnateljice in drugi strokovni delavci prvi podajalci vsebin in znanja.

Robert Štaba in Pia Golob sta v Vrtcu Pod Gradom v sodelovanju z SPV MOL za ravnateljice 10 ljubljanskih vrtcev izvedla predavanje z naslovom Živimo Vizijo NIČ, skozi katerega ozaveščamo o pomenu podajanja vsebin varne mobilnosti, soustvarjamo kulturo vedenja posameznikov v kolektivih in družbi ter povečamo zavedanje pri posameznikih, da lahko samo storijo veliko za zavarovanje življenj in s tem prispevajo k dvigu standarda in kvalitete življenja v naši družbi.

Prispevajte svoj delež k uresničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.