Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Vizija NIČ na Katedri za družinsko medicino

zavod-varna-pot-vizija-nic-zivimo-vizijo-nic-varna-mobilnost-katedra-za-druzinsko-medicino-medicinska-fakulteta-UL (2)

Vrsto let specializanti Medicinske fakultete UL Katedre za družinsko medicino prisluhnejo predavanju “Nevidni svet žrtev prometnih nesreč – Vizija NIČ”. Primerom, ki jih spoznavajo pri svojem delu tako dodamo dimenzijo izzivov s kateremi se srečujemo v vsakdanjem življenju in, ki je številnim skrita in nepoznana. Kljub številnim tragičnim zgodbam dodamo optimističen recept, kako lahko vsi skupaj prispevamo, da bo teh posledic čim manj.

Odlični slušatelji, super delavnica!


O Viziji NIČ

VIZIJA NIČ se je rodila leta 1994 na Švedskem. Že tri leta kasneje jo je Švedski parlament umestil v svojo zakonodajo kot izhodišče za večjo varnost v cestnem prometu. 

Postala je temelj, gibalo in cilj slehernega programa za večjo varnost cest posameznih držav, Evropske unije kot tudi celotnega sveta.

Slovenski parlament je VIZIJO NIČ sprejel 23. aprila 2013 z Resolucijo o nacionalnem programu varnosti cestnega prometa za obdobje 2013 do 2022

Prispevajte svoj delež k u resničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.