Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Vizija NIČ na OŠ Majde Vrhovnik

zavod-varna-pot-delavnice-predavanje-za-kolektiv-sola-vizija-nic-varna-mobilnost-varnost-v-prometu-prometna-varnost-ljubljana-spv (2)

Izobraževanje otrok in mladostnikov o obnašanju v prometu je ključnega pomena za načrtovanje vizije človeku prijaznega življenjskega okolja. Kadar postane obnašanje, ki prispeva k varnejšemu prometu, v generaciji mladostnikov samoumevno, postane norma za naslednjo generacijo. Zato je aktivna, sistematična in konsistentna vzgoja otrok in mladostnikov za varno mobilnost na dolgi rok ključna za udejanjanje vizije človeku prijaznejšega prometa.

Opolnomočenje vzgojno izobraževalnega kadra z vsebinami varne mobilnosti prinaša osebno rast samih zaposlenih, celovite in poglobljene medsebojne odnose med zaposlenimi in zavedanje pomena prenosa slednjih na otroke, mladostnike in starše.


Kako lahko vi stopite na pot k uresničevanju Vizije NIČ?

Povabite nas medse, v vaš kolektiv vrtca, šole, podjetja in prve korake bomo naredili skupaj. Oglejte si naše programe.


Tako smo včeraj ob podpori SPV Mestne občine Ljubljana obiskali in nagovorili kolektiv OŠ Majde Vrhovnik.


Prispevajte svoj delež k uresničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje!

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.