Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Vizija NIČ v Ljubljanskih mlekarnah

ljubljanske-mlekarne-zavod-varna-pot-predavanje-vizija-nic-varna-mobilnost

Robert Štaba, predsednik ZVP je v letu 2021 o Viziji NIČ in varni mobilnosti že predaval zaposlenim v podjetju Ljubljanske mlekarne d.o.o. v Ljubljani, tokrat pa je predavanje Živimo Vizijo NIČ izvedel za zaposlene v Mariboru.


Kaj je Vizija NIČ? Vizija NIČ je filozofija iskanja pozitivnih rešitev, s katerimi lahko omilimo tragične posledice prometnih nesreč.

Naša izbira je varna mobilnost. Mobilnost vrednot, spoštovanja lastnega in tujega zdravja ter življenja, ekološka, moderna, prijazna, strpna … In soustvarjamo jo mi. Z našo lastno odločitvijo in zavezo. Storil bom vse po svojih najboljših močeh, da bo cilj VIZIJE NIČ zaživel v meni, v moji družini, podjetju, lokalni skupnosti, državi. Naj bo to moj poklon življenju in naši družbi.

Prispevajte svoj delež k u resničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.