Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

V vrtcu Jelka o Viziji NIČ

zavod-varna-pot-delavnice-predavanje-za-kolektiv-vrtec-sola-vizija-nic-varna-mobilnost-varnost-v-prometu-prometna-varnost (2)

Na Zavodu Varna pot že vrsto let izvajamo preventivno-izobraževalne programe za otroke od vrtca pa do konca srednje šole:


Otroci svojo ‘strokovno’ pot začnejo prav v vrtcu, kjer so vzgojiteljice, pomočnice, ravnateljice in drugi strokovni delavci prvi podajalci vsebin in znanja.

Pretekla dva dni smo se mudili na obisku v vrtcu Jelka kjer so zaposleni prisluhnili predavanju Roberta Štaba z naslovom Živimo Vizijo NIČ, skozi katerega ozaveščamo o pomenu podajanja vsebin varne mobilnosti, soustvarjamo kulturo vedenja posameznikov v kolektivih in družbi ter povečamo zavedanje pri posameznikih, da lahko samo storijo veliko za zavarovanje življenj in s tem prispevajo k dvigu standarda in kvalitete življenja v naši družbi.

Kot vedno smo na koncu predavanji zaključili z močnim sporočilom videa Vizija NIČ:

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.