Zavod Varna pot Linhartova 51, 1000 Ljubljana

Vizija NIČ na obisku v kolektivu Ljubljanskega potniškega prometa

zavod-varna-pot-vizija-nic-zivimo-vizijo-nic-varna-mobilnost-ljubljanski-potniski-promet-ljubljana (3)

Milijoni prevoženih kilometrov in več kot 600 profesionalnih voznikov Ljubljanskega potniškega prometa je zagotovo zadosten razlog za obisk in predavanje Živimo Vizijo NIČ. Odličen odziv, veliko idej kje, kako, kdo ter na kak način lahko prispevamo več za cilj Vizije nič v Mestni občini Ljubljana, smo strnili in predstavili direktorju Petru Horvatu. Narejen je prvi korak in nedvomno jih bo sledilo se več, s konkretnimi dejanji.

Podjetju LPP d.o.o. se zahvaljujemo za zaupanje in vašo podporo programu Živimo Vizijo NIČ, katere zavezo je g. Zoran Janković, kot prvi med župani v Sloveniji, tudi podprl.


O Viziji NIČ

VIZIJA NIČ se je rodila leta 1994 na Švedskem. Že tri leta kasneje jo je Švedski parlament umestil v svojo zakonodajo kot izhodišče za večjo varnost v cestnem prometu. 

Postala je temelj, gibalo in cilj slehernega programa za večjo varnost cest posameznih držav, Evropske unije kot tudi celotnega sveta.

Slovenski parlament je VIZIJO NIČ sprejel 23. aprila 2013 z Resolucijo o nacionalnem programu varnosti cestnega prometa za obdobje 2013 do 2022

Prispevajte svoj delež k u resničevanju Vizije NIČ. Vsak od nas šteje.

Related Posts

Privacy Preferences
Ko obiščete našo spletno stran, lahko prek vašega brskalnika shranjujemo podatke iz določenih storitev, običajno v obliki piškotkov. Tu lahko spremenite svoje nastavitve zasebnosti. Upoštevajte, da lahko blokiranje nekaterih vrst piškotkov vpliva na vašo izkušnjo na naši spletni strani in storitvah, ki jih ponujamo.